Verzending

Al onze producten worden gemaakt op bestelling. In het algemeen wordt jouw bestelling verstuurd de dag nadat de bestelling werd gedaan. Eens de bestelling bij de vervoerder is (Bpost, PostNL, DPD, …) dan geldt de levertermijn die je vindt op deze pagina met de verzendkosten.

Meer informatie over de verzendkosten vind je op deze pagina.

Van zodra wij een verzendetiket hebben aangemaakt, ontvangt u een email met daarin de tracking informatie van uw bestelling.
Mocht je deze e-mail niet ontvangen, kijk dan even in je mailbox met ongewenste e-mail. 
Niks ontvangen? Laat gerust een berichtje, dan sturen wij het trackingnummer door.

Bandana's

Om de maat voor de bandana te weten, moet je de nekomtrek meten. Gebruik daarvoor een lintmeter of wees creatief.  Meet ook niet te strak, zodat de bandana ook comfortabel zit. Met de gemeten aantal centimeter kan je dan kijken in de tabel tussen welke waarden je valt.

Beaux draagt op alle foto’s een XL. Zijn nek meet 51 cm en kan daarmee nog net in een XL.. Er kan nog steeds een dubbele knoop gemaakt worden.

De waarden in de tabel houden steeds rekening met de knoop. Dus de knoop is inbegrepen.

Beaux draagt op alle foto’s een XL. Zijn nek meet 51 cm en kan daarmee nog net in een XL.. Er kan nog steeds een dubbele knoop gemaakt worden.

Onze bandana’s zijn klassieke knoopbandana’s. Dit wil zeggen dat je ze vast maakt met een dubbele knoop. 
Bekijk ook even onze bandana stijltip hier.

Stuur gerust een berichtje. Als wij nog genoeg stof hebben, kan dit gerust op maat gemaakt worden.

Strikjes

De strikjes van Monsieur Beaux zijn beschikbaar in 3 maten: small, medium en large. Welke maat je juist moet nemen, is heel persoonlijk. Some like it big, anderen wat kleiner…

SMALL: 9,5 cm breed x 6 cm hoog
MEDIUM: 12 cm breed x 8 cm hoog
LARGE: 14,5 cm breed x 9 cm hoog


Alle strikjes zijn handgemaakt en dus uniek. Er kan een klein verschil zijn in de bovenbeschreven centimeters, maar dat zal niet zo veel zijn.
BEAUX draagt steeds een Medium strikje.

Het strikje is aan de achterkant voorzien van 2 velcro bandjes, waarmee je het strikje gemakkelijk kan bevestigen aan de halsband van uw viervoeter. Dit doe je simpelweg door de velcro om de halsband te plooien. De velcro bandjes kan je eventueel bijknippen naar de juiste omtrek van de halsband indien te lang.

De bandjes zijn ongeveer 10 centimeter lang zodat het strikje kan bevestigd worden aan een halsband tot 4 centimeter hoog.

Beaux draagt de Medium strikjes.

Stuur ons gerust een berichtje. De strikjes kunnen gemaakt worden met een elastiek. 

Scroll naar top