Wie is Monsieur Beaux?

Voor iedereen die ons nog niet kent via Instagram, wel, wij zijn Beaux en Bjorn. Beaux is de Golden Retriever die op de vele bannerfoto’s te zien is. En ik ben de Dog Dad, Bjorn.

Beaux is CEO, model en test persoon voor alle bandana’s en strikjes die we bij Monsieur Beaux in de collectie hebben. Geen paniek, voor al zijn medewerking wordt hij goed betaald in koekjes als compensatie.
Mocht je het nog niet weten, Beaux is te vinden op Instagram @beaux_thegoldenretriever. Volgen die handel, indien je dat nog niet deed!?

Het idee van Monsieur Beaux is allemaal ontstaan toen ik zelf enkele strikjes had gemaakt voor Beaux. We kregen wat leuke reacties en de start van een eigen online shop was er. Allemaal wat halsoverkop, maar kom het startschot was gegeven.

De naam Beaux is op zijn Frans geschreven (en ja, met een x), en Monsieur vond ik er leuk bij klinken.. Hupla… Monsieur Beaux was born.

Ooit dus gestart met strikjes voor honden, is het assortiment nu serieus uitgebreid. Voor de hondjes kwamen er bandana’s erbij. En voor alle coole dog moms en dog dads ook rugzakjes, tote bags, t-shirts en sweaters!

Onlangs zijn we ook gestart met de verkoop van speelgoed in onze shop. Wie weet, wat komt er nog allemaal. 

We vinden het zowieso al superleuk dat jullie de weg gevonden hebben naar Monsieur Beaux.

Tot later, 

Beaux & Bjorn

Geef een antwoord

Laatste berichten

Volg ons op Instagram

Nieuwste items

Start typing to see products you are looking for.
Menu
My account
0 items Cart
0 Wishlist